Ocak 09, 2015

Duyuru

Uzun süre blogu güncelleyemedik bunun için özür dileriz. Tekrar işin başına geçtiğimiz şu günlerde bol bol manga paylaşacağız demek isterdim ama ne yazık ki bu olmayacak. Bütün mangaları bir araya getirme düşüncemiz hala sürse de şu anlık özellikle dağılan çeviri gruplarının çalışmalarını upload etmeyi ön plana alacağız. Şu an Homunculus ile başladık yavaş yavaş bu serilerin sayısını artırmayı düşünüyoruz. Zaten önceden de bazı serilerin bazı bölümlerini hiç bir yerde linki olmadığı için upload etmiştik.

Ayrıca bundan sonra sadece manga, manhwa ve manhua ile sınırlı kalmayarak diğer çizgi roman çeşitleri olan BD, Comic ve Fumetti'den de eserleri paylaşacağız.

Her kese iyi okumalar...

4 yorum:

  1. Selam.Elinize sağlık ve kolay gelsin.
    Bir ricam olacak,Hoshi no Samidare mangasını upload edebilir misiniz acaba?Özelliklede 25 ile 30.bölümler arasındaki bölümleri indirmek için hiç bir yerde bulamadık.Bu manganın ciltleri elinizde bulunuyorsa paylaşabilir misiniz?
    Şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O bölümleri ben de bulamadım ne yazık ki. Keşke çevrilirken okumayı ertelemeseymişim :( Şimdilik bulabildiğim bölümleri upload edeceğim.

      Sil
  2. Selam.Elinize sağlık ve kolay gelsin. sizden ricam hsd keinchi nin eksik bolumlerini ekleye bilimisiniz 407 ve 456 arasi ve 480 ve 538 arasi simdiden tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki yükleyemem çünkü HSD arşivimde yok (okumadığımdan). Online okuma sitelerinde de yoksa o bölümlere ulaşmak şimdilik imkansız. Eğer biri çıkıp yüklerse okuruz :(

      Sil