Yazar: Zoro Kasım 12, 2013


Tür: Bilim Kurgu, Drama, Doğaüstü Güçler, Gizem, Korku, Macera, Psikolojik, Romantik, Seinen

Yayınlanan Dergi: Weekly Young Jump

Yayın Türü: İki haftalık

Bölüm: 306 bölüm/26 cilt (Devam ediyor)

Yazan: Oku Hiroya

Çizen: Oku Hiroya

Konu: Tokyo’da bir apartman odası. Bir şey dışında bomboş bir oda. Siyah küre GANTZ dışında…
Bu odaya gelebilen insanlar sadece ölmüş olanlardır. Ama Gantz onlara bir şans daha sunuyor. Gantz’ın oyunundan eğer 100 puan toplayabilirseniz, özgürsünüz ve eskisi gibi yaşabileceksiniz. Ama bu o kadar kolay olmayacak. Her geçtiğiniz görevden sonra, daha zorları gelecektir…

Kei Kuruno kendinden başkasını umursamayan ve pek sevilmeyen bir lise öğrencisidir. Kei metro istasyonunda, metro beklerken alkoliğin biri rayların üstüne düşer. Onu kurtarmak için kimse hamle yapmaz; buna Kei’de dahildir. O sırada yanında duran ama kendisini tanımamış çocukluk arkadaşı Kato Masaku dayanamaz ve alkoliğe yardım etmek için raylara iner. Bunu tek başına yapamayacağını anlayan Kato, yardım istemek için etrafına bakınır ve Kei’yi görür. Kei isteksiz bir şekilde yardım etmek için raylara iner ve alkoliği sırtına alıp taşımaya başlar. Bu sırada tren hızla gelmektedir ve hemen raylardan çıkmaları gerekmektedir. Alkoliği raylardan çıkartırlar ama Kei ve Kato tren altında kalırlar.

Vücudlarının tamamen parçalanması ve ölmüş olmaları gerekirken birden kendilerini bir odada bulurlar. Bu odada ölmüş olması gereken insanlar vardır. Ve odanın tam ortasında siyah bir küre vardır. Artık Kei ve Kato istemeselerde Gantz’ın oyununu oynamak zorunda kalacakdır.

Tanıtım yazısı Anime.Gen.TR sitesinden alınmıştır.

Bu manga yoğun derecede şiddet, cinsellik, argo ve küfür içermektedir.


Upload filan hiç biri bana ait değil tamamen alıntıdır konu. Çeviren gruplar:İlk bölümleri unuttum ama en son Mnaki çeviriyordu büyük bir kısmı Mnaki'nin. Son ciltler de Manga Türk'ün.

{ 9 yorum... read them below or Comment }

  1. 22. cilt yok ve perşembe yolculuğa çıkıyorum en geç çarşamba günü mutlaka indirmem gerek yükleyebilir misiniz?

    YanıtlaSil
  2. 3. cilt ve 4. cilt yüklenmiyor

    YanıtlaSil
  3. 1., 3., 5. ve 7. Ciltlerin linkleri kırık. En yakın zamanda yenilemeye çalışacağım. Ayrıca sonrasındaki ciltlerin linklerini de yüklemeye çalışırım ama önceden elimde bulunmadığı için bulup yüklemek uzun zamanlar alabilir. Kırık linkleri bildiren arkadaşlara teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. 2,6,8,30 hariç bütün linklerde sorun var maalesef düzeltebilirsen sevinirim..teşekkür ederim

    YanıtlaSil

- Copyright © 2013 MANGA İNDİR-