Yazar: Zoro Nisan 05, 2015


Mangaka: Hiro MASHIMA
Tür: Aksiyon, Büyü, Ecchi, Fantastik, Komedi, Macera, Shounen
Tip: Manga
Durumu: Devam ediyor
Çeviri Durumu: Devam Ediyor
Türkçe Çeviri: Shoujo no Sekai, Trinity Raven, Manga Denizi, Manga Vadisi, Çekirdek Çeviri, Kusanagi Çeviri

Tanıtım:
Genç bir büyücü olan Lucy’nin hayali, Fairy Tail loncasına katılmaktır. Seyahati sırasında Natsu adında genç bir adamla karşılaşır. Natsu’ya hayallerini anlatır ve yoluna devam eder. Ancak bir süre sonra Lucy, birtakım adamlar tarafından köle olarak satılması için yakalanır. Fakat Natsu ortaya çıkar ve Lucy’i kurtarır. NAtsu çok güçlü bir ateş büyücüsü ve Fairy Tail loncasının bir üyesidir. Natsu, Lucy’e Fairy Tail’e katılmasını teklif eder. Böylece Natsu ve Lucy bir takım olurlar ve loncanın verdiği görevlere beraber katılırlar.

{ 8 yorum... read them below or Comment }

  1. Selam kardeşim, paylaşımın için öncelikle sağolasın.Ama indirmeye tıkladığımda siteye mahkeme kararıyla erişim engellenmiştir diyor.Rica etsem media fire yerine cloud mail.ru , yandeskdisk ya da megaco.nz gibi sitelere yükleyebilir misin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mega'ya da yükledim. Bende öyle bir şey çıkmıyor. Eğer Türkiye'de yasaklanmışsa Media Fire kullanmayı bırakayım. Ama eğer Türkiye dışındaki bir ülke de (Azerbaycan, Rusya mesela) yasaklanmışsa mangaların bazılarını Media Fire'a yüklemeye devam edeceğim. Zaten kullanabileceğim fazla bir alanım kalmadı MF'de. Her iki türlüde eğer yorum atarsanız veya chatten yazarsanız belirttiğiniz mangaları başka bir yere daha yüklerim.

      Sil
    2. Evet kardeşim malesef mediafire'ye girilmiyo.Hatta sitenizi incelerken vagabond diye bir manga vardı onu bir bakayım demiştim 1.ciltini indirmek için onda da aynı girilmedi.Bu arada mega'dan paylaştıgın için sağolasın oradan indirebiliyorum şimdi.

      Sil
    3. Vagabond'u çeviren grup (Tortuga Çeviri: http://tortuga-ceviri.blogspot.com.tr/p/vagabond.html ) Mega'ya da upload etmiş o linki de paylaştım. İstersen buradan istersen çeviren grubun sitesinden indirebilirsin. Güzel mangadır ama ilk bölümlerinin çevirisi fazla iyi değildir. Ama bi 40-50 bölüm okuyunca anlıyorsun efsanevi bir manga olduğunu.

      Sil
    4. Teşekkür ederim kardeşim.Çalışmalarının devamını bekliyor olacağım.

      Sil
  2. arkadaş cilt üçü nereden indiricem ayrıca megayı tam indiriyor yardım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt 3'ü daha upload etmedik.

      "Mega'yı tam indiriyor" derken ne demek istediğini tam olarak anlamadım ama indireceğin ciltin üzerine gelip sağ tıklayıp -> indir -> standart indir yaparsan sorunun çözüleceğini düşünüyorum.

      Sil
  3. 13. ciltte sorun var bende.

    YanıtlaSil

- Copyright © 2013 MANGA İNDİR-