Yazar: Zoro Mayıs 02, 2016


Diğer İsimleri: N・H・Kにようこそ! NHK ni Youkoso! (Light Novel) Welcome to the N.H.K. Welcome to the NHK! (Novel), NHK'ye Hoş Geldiniz
Yazar: TAKIMOTO Tatsuhiko
Çizer: ABE Yoshitoshi
Tür: Komedi, Drama, Psikolojik, Romantizm, Shounen, Slice of Life
Tip: Light Novel
Durum: Tamamlandı
Çeviri Durumu: Devam Ediyor
Türkçe Çeviri: Tea Çeviri

Tanıtım:
22 yaşındaki Tatsuhiro Sato, 2. senesinin ardından koleji bırakmış ve kendini hayattan izole etmiştir. 4 senenin ardından parazit gibi yaşamaktan bıkmış ve hayata devam etmeyi, iş bulup geçimini sağlamaya ve "Hikikomori" olmaktan kurtulmaya karar vermiştir.

Ancak daha kapıyı açar açmaz uzun bir zamanın sonunda ilk karşılaştığı kişi yaşlı bir kadın olmuştur. Misyoner sandığı kadının arkasındaki şemsiyeli genç ve güzel Misaki'yi görünce birden hayal dünyasına dalar. Ancak yaşlı kadının elindeki dergideki Hikikomori yazısını görünce birden hırçınlaşır ve onları kovar. Eve girdiğinde beyni teoriler üretmeye başlamıştır bile... NHK'nin kaliteli animelerle aslında insanların ruhlarına otaku tohumlarını yerleştirdiğini, bu yüzden insanların birbiriyle iletişim kuramadığını ve NHK televizyonun gerçek açılımının "Nippon Hikikomori Kyōkai" olduğunu ve bu şeytan ile mücadele etmeye karar verir.

İçeriye, işe girerek sızmaya karar verir ama karşısında Misaki'yi bulur. Misaki'nin projesine dahil olan Sato, yan komşusu ve eski okul arkadaşı ile bir eroge yapmaya karar verir.
(Bu tanıtım Anime.Gen.Tr'deki animesinin tanıtımından alıntıdır. Novel'ına özel bir tanıtım bulamadığım için bunu kullandım. İnşallah novelı ile animesi çok da değişik değildir.)

Yorum Yaz

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © 2013 MANGA İNDİR-