Yazar: Zoro Ağustos 03, 2015


Yazar: KIM Hyung-Jin, MURATA Shinya
Çizer: KIM Hyung-Jin
Tür: Aksiyon, Dövüş Sanatları, Mature, Seinen
Durumu: Tamamlandı
Çeviri Durumu: Tamamlandı
Türkçe Çeviri: Mnaki

Tanıtım:
"Bir katilde 2 şey olmalı. Biri öldürmek için bir araç, ikincisi öldürmek için bir sebep”

Cicero Şehri, her türlü suçun günlük hayatın bir parçası olduğu bir şehir. Her an bir suç işlenmekte ve her gün birileri ölmekte. Eline silah alan herkesin kendine katil dediği ve birilerini öldürmek için fırsat kolladığı bu şehirde herkesten çok daha iyi suikastçılar vardı. Onlara Çakallar denilirdi…

Bu şehirde ise genel olarak suç dünyasını kontrol eden iki çete vardır. Bunlar kuzey tarafını kontrol eden Gabriella ve güneyde bulunan Tennouren.

Çakallar, ödül avcısı olarak hiçbir çeteye bağlı olmadan aldıkları işleri yerine getirirler. Onlardan birinin adı Nichol. Diğer bir deyişle “Timsah” Nichol. Annesi gibi bir Çakal olan ve kullandığı silah ile rakiplerini genelde ikinci bir şansa vermeyen bir katil. Fox tarafından annesi gibi bir çakal olarak yetiştirilmiştir. Timsah denmesisin nedeni ortaya çıkardığı katliamdan kaynaklanmaktadır. Bir gün aldığı bir iş sonrasında şehirdeki en güçlü çetelerden olan Gabriella Çetesi ile başı derde girer. Bununla birlikte artık kendi hayatını kurtarmak ve rakiplerinin hayatına son vermek üzere harekete geçer.

Bir diğer Çakal olan “Ağıt” Huya ile bir gün yolları kesişir. Başta birbirlerini rakip olarak görseler de Gabriella’nın adamlarına karşı kısa bir işbirliği yaparlar. Bir gün Huya’nın büyükannesi olarak gördüğü kadının Gabriella çetesinin bir adamı tarafından öldürülmesi üzerine ve geçmişi ile ilgili öğrendiği bilgiler nedeniyle bir diğer güçlü çete olan Tennouren çetesinin bir ödül avcısı olmaya karar verir.
(Tanıtım http://www.anitr.com/forum/jackals-t705.0.html 'dan alıntıdır.)

LİNKLER:

Yorum Yaz

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © 2013 MANGA İNDİR-