Yazar: Zoro Mart 18, 2017

Çeviri günceli filan vermiyoruz. Çünkü çeviri grubu değiliz. Bunun için umutlarınız yıkıldıysa özür dileriz. Sizin yazdığınız yorumlar ve Chat'e yazdıklarınızı değerlendirerek böyle bir güncel oluşturduk.

YORUMLAR:
Önceden baktıklarım ve düzelttiklerim olabilir.

Berserk:
1- "Linkleri yenileyebilir misiniz"
Sonuç: Büyük ihtimalle önceden bakıp çeviren grubun sitesine yönlendirmiştim. Şimdi de bir sorun yok. Çeviren grubun sitesinden indirebilirsiniz.

2- "Telefondan indirdim dosyayı ama görüntüyüleyici gözükmüyor hangi programla okuyabilirim bi yardımcı olursanız sevinirim"
Sonuç: Cevap yazdım: "Telefonuna winrar ekleyip indirdiğin cilt veya bölümleri .rar'dan çıkararak okumayı deneyebilirsin. Büyük ihtimal işe yarayacaktır."

Bleach:
3- "http://link.tl olanlar açılmıyor tekrar yükleyebilir misiniz Ayrıca arşiv için teşekkürler"
Sonuç: Yüklediğim MediaFire hesabının email'ini unuttum. Eğer 1 hafta içerisinde hatırlarsam düzeltirim. Eğer hatırlayamazsam 2 hafta içerisinde tekrar yüklerim.

4- "676dan sonrasını hiçbir yerde bulamadım. Acelemanga'dan takip ediyordum o da yüklemeyi kesti. Lütfen devamını yükleyebilirmisiniz..."
Sonuç: Yapabileceğim bir şey yok. Link.tl linklerini düzelttikten sonra araştırırım ama bulabilir miyim bilmiyorum.

5- "http://51.cilt link bozuk sanırım."
Sonuç: O da Link.tl linki. Hepsini yenileyeceğim.

6- "Link.tl ciltleri bozuk yenilermisiniz"
Sonuç: Yukarı da cevapladım.

7- Link.tl ile yaşanan problem ile ilgili yayına yorum yaptım: "Şu an bölümleri yüklediğim hesabın email'ini unuttuğum için link.tl linklerini değiştiremiyorum. 1 Hafta içinde hatırlayacağımı umuyorum. Eğer hatırlayamaz isem tekrar upload edeceğim. Yaşadığınız sıkıntı için sizden özür dilerim."

HighSchool Of The Dead:
8- "http://2.cilt http://5.cilt http://27.bölüm linkler kırık" ve "çalışmıyor ulaşılamıyor diyor lütfen yardım edin"
Sonuç: Bleach ile aynı sorun var. Oraya da aynı yorumu bıraktım.

Slam Dunk:
9- "tesekurler, baska bölUm yok mu ??"
Sonuç: Cevap yazdım.

One Piece:
10- "Yeni bölümler ne zaman gelecek"
Sonuç: Çeviren Grup kapanıp, açılmış. Linkler değişmiş. Bu yüzden en alta şu an One Piece'i çeviren grubun linkini ekledim. Oradan indirebilirsin.

10 tanesi yeter bugünlük. Yarın diğer yorum ve yazılarınıza da bakıp cevap veririm. Yazdığınız bütün sıkıntıları giderene kadar yeni manga vb. eklemeyeceğim.

Yorum Yaz

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © 2013 MANGA İNDİR-