Yazar: Zoro Mart 17, 2017

9 Gün önce Blogger'dan şöyle bir mail geldi:

"Merhaba, http://mangaindir.blogspot.com/ adresindeki blog'unuz incelendi ve SPAM olduğu için Hizmet Şartlarımızı ihlal ettiği onaylandı. Bu şartlar uyarınca blog'unuzu kaldırdık. Blog'unuzun URL'si artık erişilebilir değil. Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki kaynaklara göz atın: Hizmet Şartları: https://www.blogger.com/go/terms Blogger İçerik Politikası: https://blogger.com/go/contentpolicy -Blogger Ekibi"

Şok oldum resmen. O kadar gereksiz içerikli blog varken sen tut burayı kaldır. Blogun tekrar incelenmesi isteğinde bulundum. Ve bu gün sonuç geldi. Gelen mail:

"Merhaba, http://mangaindir.blogspot.com/ adresindeki blog'unuza ilişkin başvurunuzu aldık. İnceleme sonucunda blog'unuzun otomatik sistemimiz tarafından yanlışlıkla hizmet şartlarını ihlal ediyor olarak işaretlendiğini belirledik ve blog'unuzu eski durumuna getirdik. Bu durumun yaratmış olabileceği sorunlar için özür diliyor ve incelememizi tamamlarken gösterdiğiniz sabır için teşekkür ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Blogger Ekibi"

Bu gibi tatsız olaylar inşallah bir daha yaşanmaz.

{ 1 yorum... read them below or add one }

- Copyright © 2013 MANGA İNDİR-